Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het laatste seizoen van How to Get Away with Murder voegt twee castleden toe

Annalise Keating en de Keating 4 krijgen gezelschap van Asher’s zus en FBI agent Lanford keert weer terug in het zesde en laatste seizoen van How to Get Away with Murder.

Asher’s (Matt McGorry) krijgt bezoek van zijn zuster in het zesde seizoen. En hij zal haar reden, dat ze graag haar broer wil zien, in twijfel trekken. Zijn vrienden hebben ook twijfels over het motief van haar. Kelen Coleman (Big Little Lies, foto) zal in de huis kruipen van zus Millstone.



Dan is daar ook nog FBI agent Lanford die al in drie afleveringen van het vijfde seizoen te zien was. Hij wordt gespeeld door William R. Moses (Melrose Place, foto). Lanford doet onderzoek naar Keating (Viola Davis) en haar vier overgebleven rechtenstudenten.



We weten niet wanneer deze twee zullen opduiken in het allerlaatste seizoen, maar ze zullen gauw genoeg hun gezicht laten zien. Het allerlaatste zesde seizoen van de juridische misdaadserie zal op 26 september 2019 bij ABC van start gaan. Er staan vier seizoenen van How to Get Away with Murder op Netflix. Naar verwachting zal het vijfde seizoen in januari te zien zijn bij Netflix.
Vorige aflevering
Stay
Stay
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
How to Get Away with Murder