How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het laatste seizoen van How to Get Away with Murder voegt twee castleden toe

Annalise Keating en de Keating 4 krijgen gezelschap van Asher’s zus en FBI agent Lanford keert weer terug in het zesde en laatste seizoen van How to Get Away with Murder.

Asher’s (Matt McGorry) krijgt bezoek van zijn zuster in het zesde seizoen. En hij zal haar reden, dat ze graag haar broer wil zien, in twijfel trekken. Zijn vrienden hebben ook twijfels over het motief van haar. Kelen Coleman (Big Little Lies, foto) zal in de huis kruipen van zus Millstone.Dan is daar ook nog FBI agent Lanford die al in drie afleveringen van het vijfde seizoen te zien was. Hij wordt gespeeld door William R. Moses (Melrose Place, foto). Lanford doet onderzoek naar Keating (Viola Davis) en haar vier overgebleven rechtenstudenten.We weten niet wanneer deze twee zullen opduiken in het allerlaatste seizoen, maar ze zullen gauw genoeg hun gezicht laten zien. Het allerlaatste zesde seizoen van de juridische misdaadserie zal op 26 september 2019 bij ABC van start gaan. Er staan vier seizoenen van How to Get Away with Murder op Netflix. Naar verwachting zal het vijfde seizoen in januari te zien zijn bij Netflix.
Vorige aflevering
Stay
Stay
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00