How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Lauren Bowles in laatste afleveringen How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.

De briljante en charismatische professor Annalise Keating (Viola Davis) en viif van haar studenten raken betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder' in het echte leven toepassen.

Het zesde seizoen van How to Get Away with Murder is tevens het laatste seizoen. Op 2 april gaat het tweede deel van dat seizoen van start bij ABC. TVLine meldt dat True Blood-actrice Lauren Bowles zal verschijnen in de laatste afleveringen. Zij speelt advocaat Montes die na de arrestatie van Connor en Michaela tegenover hen staat voor de rechtbank.


Lauren Bowles

De cast bestaat verder uit uit Billy Brown, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Conrad Ricamora, Rome Flynn en Amirah Vann.
Vorige aflevering
We're Not Getting Away With It
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1