How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Datum seizoen vijf How to Get Away with Murder bij Netflix bekend gemaakt

Het nieuwe jaar zal goed van start gaan. How to Get Away with Murder seizoen vijf zal in januari van start gaan bij Netflix.

Viola Davis, Oscar, People’s Choice, Golden Globe en Emmy Award winnares, speelt in How to Get Away with Murder strafadvocaat professor Annalise Keating. Het vijfde seizoen van de ABC misdaadserie werd al in 2018 uitgezonden. En nu zal Netflix dat vijfde seizoen op 1 januari 2020 toevoegen aan zijn content.Het vijfde seizoen lijkt een nieuwe begin voor Keating en haar studenten. Maar zoals altijd in How to Get Away with Murder is niets wat het lijkt en raken zij en de Keating 4 weer verstrikt in moord en andere ellende. De serie werd bedacht door Peter Nowalk en geproduceerd door Shonda Rhimes. Het zesde seizoen dat op 2 april verder gaat bij ABC zal het laatste seizoen zijn. De verwachting is dat het allerlaatste seizoen in januari 2021 te zien zal zijn bij Netflix.
Vorige aflevering
We're Not Getting Away With It
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1