How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Black-ish en How to Get Away with Murder krijgen een volledig seizoen

ABC is het eerste netwerk dat vertrouwen geeft in zijn nieuwe shows, zo krijgen namelijk Black-ish en How to Get Away with Murder een volledig seizoen. Beide shows krijgen dit rond hun derde aflevering al te horen. Normaal is het gebruikelijk dat de serie negen afleveringen erbij krijgt en dan 22 aflevering gaat tellen, maar bij de serie van Shonda gaat het slechts om twee extra afleveringen, wat het totaal op 15 brengt.

Beide series lopen goed op ABC en dat is te merken in positieve kritieken en goede kijkcijfers. Black-ish staat achter het succesvolle Modern Family geprogrammeerd en How to Get Away with Murder is onderdeel van TGIT (Thank God It's Thursday)/Shonda night, samen met Scandal en Grey's Anatomy.

Misschien gaat ABC zijn bijnaam 'Always Being Cancelled' wel kwijtraken. Wat vind jij van deze nieuwe series?
Vorige aflevering
Stay
Stay
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
11 okt 2014 17:40 -
Top! Ben ik blij om!
Reageer
avatar_anonymous
11 okt 2014 18:09 -
Goed nieuws :)
Reageer
avatar_ZiYa
12 okt 2014 23:25 -
Vind allebei de series super, dus dit is goed nieuws!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Vandaag, 14:00
Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story).
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:06