How Not to Live Your Life

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/19afleveringen/2007 - 2011 
NetwerkBBC Three
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20072011 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC Three
How Not to Live Your Life is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. De serie ging in première op 12 augustus 2008.

De serie gaat over een neurotische, negenentwintigjarige man genaamd Don, die gaat wonen in het huis van zijn overleden grootmoeder. Daar ontmoet hij Eddie, de voormalige enthousiaste verzorger van zijn grootmoeder, die nu Don onder zijn hoede neemt. Don is een chaotische man, met een overactieve fantasie, die ervoor zorgt dat hij voortdurend dingen bedenkt die hij in zijn huidige situatie niet zou moeten doen of zeggen. Hij krijgt al snel moeite met de woonkosten, en om die te kunnen betalen neemt hij een huurder in huis. Die huurder blijkt Abby te zijn, zijn jeugdliefde waar hij nog steeds een oogje op heeft, maar die nu een relatie heeft met de arrogante Karl. In het tweede seizoen komen Abby en Karl niet voor, maar krijgt Don een nieuwe huurder, genaamd Samantha. De buurvrouw van Don, mevrouw Treacher, speelt een grotere rol in dit seizoen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie How Not to Live Your Life.

Vergelijkbare series