How To with John Wilson

8,0 / 10
25 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2020 - heden
Netwerk:HBO
How To with John Wilson is een Amerikaanse documentaire van de zender HBO. De serie ging in première op 23 oktober 2020.

In een uniek hilarische odyssee van zelfontdekking en culturele observatie filmt documentairemaker en zelfbenoemde 'angstige New Yorker' John Wilson heimelijk en obsessief de levens van zijn mede-New Yorkers terwijl hij probeert om alledaags advies te geven over herkenbare onderwerpen. De lastige tegenstrijdigheden van het moderne leven worden verzacht door Wilsons openhartige, ongepolijste commentaar, waarbij de afleveringen van het eerste seizoen zijn uitgesproken kijk op een reeks bedrieglijk eenvoudige onderwerpen bieden. Voortbouwend op Wilsons eerder uitgebrachte 'how to'-korte films, nemen de afleveringen wild onverwachte wendingen, maar zijn ze gebaseerd op Johns verfrissende eerlijkheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie How To with John Wilson.
How To with John Wilson