House M.D.

8.2 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
11 jun 2020
1
Actrice Shirley Knight is woensdag 22 april op 83-jarige leeftijd aan een natuurlijke dood gestorven. Ze verscheen onder andere in Desperate Housewives.
24 apr 2020
1
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Karin Witowski. Veel kijkplezier.
21 apr 2020
1
Voor maar 2,99 per maand, eerste maand gratis, kun je toegang krijgen tot Amazon Prime Video in Nederland.
10 mrt 2020
5
Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. Inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen en in totaal 20 afleveringen.
27 feb 2020
De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept uitgewerkt.
21 feb 2020
De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept verder uitgewerkt.
27 jan 2020
Fans van The Good Doctor zullen op 28 oktober 2019 niet blij zijn geweest. Dan zou het derde seizoen van start zijn gegaan bij Videoland.
29 okt 2019
1
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
18 sep 2019
De sensatie dat je steeds opnieuw door éénzelfde serie zo verwonderd, zo overvallen wordt; dat maakt een serie aantrekkelijk. House M.D. is een voorbeeld van zo'n serie vol verbazing en verstomming.
16 mei 2019
1
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Na zeer lange onderhandelingen heeft Hugh Laurie een formele deal gesloten met HBO om de hoofdrol te gaan spelen in de nieuwe komedie-pilot Avenue 5.
25 aug 2018