Hostages

7.5 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/15afleveringen/2013 - 2014 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20132014 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:CBS
Hostages is een Amerikaanse dramaserie van de zender CBS. De serie ging in première op 23 september 2013.

Een succesvolle chirurg wonende in Washington D.C. wordt geselecteerd om de president van Amerika te opereren. Ze wordt midden in een politieke samenzwering gegooid wanneer haar hele familie gegijzeld wordt en het is aan haar om het leven van haar man en kinderen te redden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 1

Populaire reacties (12)

avatar anonymous
-
25 sep 2013
De pilot viel mij tegen, het was allemaal erg simpel. Beveiliging in het ziekenhuis aanwezig maar wat bij haar thuis gebeurd weten ze niet. Nee, denk niet dat deze serie een tweede seizoen gaat halen.
avatar peter1981
6
16 feb 2015
Ik zou deze overslaan als je eraan zit te denken om het te gaan kijken. De pilot nodigt nog wel uit maar daarna gaat het snel bergafwaarts. Vooral erg langdradig. Ik keek het samen met iemand maar ik moest echt moeite doen om niet af te haken. Net de laatste aflevering gezien. De vlag gaat uit nu!! :-) Op naar iets wat beter en spannender is, maakt dus niet veel uit wat ik nu ga kijken. Sorry, kan er niks anders van maken.

Vergelijkbare series

Stalker
4 stemmen
Believe
3 stemmen
Dark Blue
2 stemmen
The Following
2 stemmen
Crisis
2 stemmen
Hostages