Hoogvliegers

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkNPO 1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:NPO 1
Hoogvliegers is een Nederlandse dramaserie van de zender NPO 1. De serie ging in première op 11 januari 2020.

Hoogvliegers vertelt het verhaal van Rutger, Guus en Laila. We volgen hen tijdens hun jarenlange zware training om jachtvliegerpiloot te worden bij de Koninklijke Luchtmacht en we zijn erbij als ze eindelijk een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten uitvoeren. We staan ​​dicht bij deze vrienden in hun veelbewogen reis naar volwassenheid, we delen hun kameraadschap, hun verdriet, hun vreugde, liefde en angst, in tijden van vrede en tijden van oorlog.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hoogvliegers.

Nieuws (10)

Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
24 apr 2020
Na een podcast-special uitstapje zijn Mandy en Peter er weer met een reguliere MijnSerie Podcast!
29 feb 2020
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
1 feb 2020
11

Populaire reacties (3)

7
12 jan 2020
Ik heb de eerste aflevering gezien. Wat fijn dat er dit keer niet een trommel met alleen bekende acteurs is opengetrokken. Een mooie start, soms camerawerk zoals veel Amerikaanse tv-series. En dat bedoel ik positief. Het ziet er goed uit. Een enkele keer wat voorspelbaar in de verhaallijn maar dat hoort erbij. Ik ben nieuwsgierig naar de rest.
10
25 feb 2020
Ik heb net de eerste aflevering gezien en als de andere afleveringen ook zo goed blijven gaan dan is dit sowieso 1 van mijn favoriete serie's.

Vergelijkbare series