Hoogvliegers

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkEO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:EO
Hoogvliegers is een Nederlandse dramaserie van de zender EO. De serie ging in première op 11 januari 2020.

Hoogvliegers vertelt het verhaal van Rutger, Guus en Laila. We volgen hen tijdens hun jarenlange zware training om jachtvliegerpiloot te worden bij de Koninklijke Luchtmacht en we zijn erbij als ze eindelijk een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten uitvoeren. We staan ​​dicht bij deze vrienden in hun veelbewogen reis naar volwassenheid, we delen hun kameraadschap, hun verdriet, hun vreugde, liefde en angst, in tijden van vrede en tijden van oorlog.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hoogvliegers.

Populaire reacties (3)

avatar seriefanconny
7
12 jan 2020
Ik heb de eerste aflevering gezien. Wat fijn dat er dit keer niet een trommel met alleen bekende acteurs is opengetrokken. Een mooie start, soms camerawerk zoals veel Amerikaanse tv-series. En dat bedoel ik positief. Het ziet er goed uit. Een enkele keer wat voorspelbaar in de verhaallijn maar dat hoort erbij. Ik ben nieuwsgierig naar de rest.
avatar Tamino
9
25 feb 2020
Ik heb net de eerste aflevering gezien en als de andere afleveringen ook zo goed blijven gaan dan is dit sowieso 1 van mijn favoriete serie's.

Vergelijkbare series

Hoogvliegers