Hoogvliegers

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Hoogvliegers start in januari op NPO 1

De nieuwe dramaserie Hoogvliegers volgt drie F-16 vliegers in opleiding. De jonge vliegers hebben elk hun eigen reden om aan deze opleiding te beginnen en ieder van hen draagt het gewicht van een bewogen verleden met zich mee.

Hoogvliegers vertelt het verhaal van Rutger (Josha Stradowski), Guus (Soy Kroon) en Leyla (Sinem Kavus); drie jonge mensen in opleiding tot vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. Tegen de achtergrond van de jarenlange loodzware opleiding van de Koninklijke Luchtmacht, een geopolitiek conflict met Rusland, tot aan een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten maken we de vrienden mee op hun bewogen reis naar volwassenheid. We zijn deelgenoot van hun kameraadschap, hun relatie met hun familie, hun verdriet, vreugde en liefdes, in tijden van oorlog en vrede.

Video on youtube


Errol Nayci is bedenker en producent van Hoogvliegers en zegt: "Hoogvliegers geeft je een unieke en realistische inkijk in een wereld die normaal gesloten blijft. Een epos met een dergelijke logistieke en productionele omvang en een prachtige professionele uitdaging voor een jong productiehuis als The Storytellers. We draaiden de serie op locaties in Jordanië, Marokko, de Verenigde Staten en op verschillende luchtmachtbases in Nederland. Eveneens uniek aan de serie is dat de Koninklijke Luchtmacht haar medewerking heeft verleend aan de serie, niet financieel maar met materieel en volledige redactionele vrijheid."

Hoogvliegers is vanaf 11 januari 2020 elke zaterdag te zien om 21.35 uur op NPO 1. De serie telt acht afleveringen. Scenarioschrijvers zijn Willem Bosch en Philip Delmaar. Regisseur is Bobby Boermans.
Vorige aflevering
Heart attack
Heart attack
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hoogvliegers