Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NPO koopt veel buitenlandse series

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) slaat flink in met buitenlandse TV series. Van kostuumdrama's tot bejubelde detectives, de publieke zenders vertonen in 2014 en 2015 heel veel series. Tijdens de internationale tv-beurs MIP in Cannes kocht de NPO de rechten op het uitzenden van series uit diverse landen.

NPO:
Call The Midwife - Seizoen 3
Downton Abbey - Seizoen 5
Homeland - Seizoen 4
Sherlock - Seizoen 3
The Bridge - Seizoen 2
The Borgias - Seizoen 3

KRO:
Falco
Hinterland
Mayday
Shetland

NCRV:
Death Comes to Pemberley

NTR:
The Legacy

TROS:
Salamander

Vara:
Secret State

VPRO:
Rectify

Alle programma's zullen in het 2014/2015 seizoen te zien zijn op de Nederlandse televisie.
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01
TNT heeft Snowpiercer vernieuwd met een derde seizoen, nog voordat het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie in première is gegaan.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00
6