Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Complete serie Homeland binnenkort bij Videoland

Het achtste en allerlaatste seizoen zal in februari ook te zien zijn bij Netflix, maar bij Videoland zullen in februari alle seizoenen te zien zijn.

Homeland starten in 2011 bij Showtime en heeft nogal een turbulente geschiedenis waarbij fans, op zijn zachts gezegd, niet tevreden waren met het verloop van sommige seizoenen en de omgang met sommige karakters.

Waar het eerste seizoen bejubeld werd werden andere seizoenen met de vloer gelijk gemaakt. Maar vriend en vijand zijn het er bijna allemaal over eens dat het achtste seizoen een prachtig laatste seizoen was.Homeland volgt CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes, foto (L) die in de terugkeer van de oorlogsheld Nicholas Brody (Damian Lewis) een gevaar ziet voor de nationale veiligheid. In de seizoenen die volgen zien we Mathison en haar strijd met zichzelf, de Amerikaanse overheid en terroristen die ze probeert te stoppen. Haar hechte relatie met haar mentor Saul Berenson (Mandy Patinkin, foto (R) loopt als een rode draad door de serie.

Seizoen één tot en met acht zijn vanaf 12 februari te zien bij Videoland. Het achtste seizoen is vanaf diezelfde dag te zien bij Netflix.

Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Gisteren, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Gisteren, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Gisteren, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Gisteren, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03