Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Complete serie Homeland binnenkort bij Videoland

Het achtste en allerlaatste seizoen zal in februari ook te zien zijn bij Netflix, maar bij Videoland zullen in februari alle seizoenen te zien zijn.

Homeland starten in 2011 bij Showtime en heeft nogal een turbulente geschiedenis waarbij fans, op zijn zachts gezegd, niet tevreden waren met het verloop van sommige seizoenen en de omgang met sommige karakters.

Waar het eerste seizoen bejubeld werd werden andere seizoenen met de vloer gelijk gemaakt. Maar vriend en vijand zijn het er bijna allemaal over eens dat het achtste seizoen een prachtig laatste seizoen was.



Homeland volgt CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes, foto (L) die in de terugkeer van de oorlogsheld Nicholas Brody (Damian Lewis) een gevaar ziet voor de nationale veiligheid. In de seizoenen die volgen zien we Mathison en haar strijd met zichzelf, de Amerikaanse overheid en terroristen die ze probeert te stoppen. Haar hechte relatie met haar mentor Saul Berenson (Mandy Patinkin, foto (R) loopt als een rode draad door de serie.

Seizoen één tot en met acht zijn vanaf 12 februari te zien bij Videoland. Het achtste seizoen is vanaf diezelfde dag te zien bij Netflix.

Video on youtube
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Homeland