Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Trailer voor allerlaatste seizoen Homeland

De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.

Carrie (Claire Danes) heeft zeven maanden gevangen gezeten in een Russische gevangenis. De kans bestaat, zo denkt men, dat zijn nog steeds onder de invloed is van de Russen. Saul (Mandy Patinkin) geloofd haar en samen komen ze weer terecht in het Midden-Oosten.

In het achtste seizoen van Homeland zien we de terrorist Haissam Haqqani (Numan Acar) weer terug. Hem kennen we als de terrorist die in het vierde seizoen de Amerikaanse ambassade in Pakistan opblies. Ook is er een gastrol voor Hugh Dancy (Hannibal).

Het achtste en allerlaatste seizoen van Homeland gaat op 9 februari 2020 in première bij Showtime. Een week later, op 16 februari zal het laatste seizoen van start gaan bij NPO 3. Maar tot die tijd moet de fan het doen met een twee en een halve minuut durende trailer.

Vorige aflevering
Paean to the People
07x12
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
07 dec 2019 13:40 -
Eindelijk na 2 jaar wachten!!!
Reageer
avatar_lee72
08 dec 2019 03:35 -
Mocht tijd worden inderdaad!
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03