Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Trailer voor allerlaatste seizoen Homeland

De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.

Carrie (Claire Danes) heeft zeven maanden gevangen gezeten in een Russische gevangenis. De kans bestaat, zo denkt men, dat zijn nog steeds onder de invloed is van de Russen. Saul (Mandy Patinkin) geloofd haar en samen komen ze weer terecht in het Midden-Oosten.

In het achtste seizoen van Homeland zien we de terrorist Haissam Haqqani (Numan Acar) weer terug. Hem kennen we als de terrorist die in het vierde seizoen de Amerikaanse ambassade in Pakistan opblies. Ook is er een gastrol voor Hugh Dancy (Hannibal).

Het achtste en allerlaatste seizoen van Homeland gaat op 9 februari 2020 in première bij Showtime. Een week later, op 16 februari zal het laatste seizoen van start gaan bij NPO 3. Maar tot die tijd moet de fan het doen met een twee en een halve minuut durende trailer.

Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
07 dec 2019 13:40 -
Eindelijk na 2 jaar wachten!!!
Reageer
avatar_lee72
08 dec 2019 03:35 -
Mocht tijd worden inderdaad!
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3