Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor laatste seizoen Homeland

Showtime heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het allerlaatste seizoen van misdaadserie Homeland.

Het achtste en laatste seizoen van Homeland gaat op 9 februari in première bij Showtime. Een week later, op 16 februari, zal het laatste seizoen van start gaan op NPO 3.

Carrie (Claire Danes) heeft zeven maanden gevangen gezeten in een Russische gevangenis. De kans bestaat, zo denkt men, dat zijn nog steeds onder de invloed is van de Russen. Saul (Mandy Patinkin) gelooft haar en samen komen ze weer terecht in het Midden-Oosten.

In het achtste seizoen van Homeland zien we de terrorist Haissam Haqqani (Numan Acar) weer terug. Hem kennen we als de terrorist die in het vierde seizoen de Amerikaanse ambassade in Pakistan opblies. Ook is er een gastrol voor Hugh Dancy (Hannibal).

Showtime heeft gisteren een tweede trailer voor het laatste seizoen van Homeland beschikbaar gesteld.

Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Vandaag, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Vandaag, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Vandaag, 14:08
1
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Vandaag, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Vandaag, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Gisteren, 16:00