Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor laatste seizoen Homeland

Showtime heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het allerlaatste seizoen van misdaadserie Homeland.

Het achtste en laatste seizoen van Homeland gaat op 9 februari in première bij Showtime. Een week later, op 16 februari, zal het laatste seizoen van start gaan op NPO 3.

Carrie (Claire Danes) heeft zeven maanden gevangen gezeten in een Russische gevangenis. De kans bestaat, zo denkt men, dat zijn nog steeds onder de invloed is van de Russen. Saul (Mandy Patinkin) gelooft haar en samen komen ze weer terecht in het Midden-Oosten.

In het achtste seizoen van Homeland zien we de terrorist Haissam Haqqani (Numan Acar) weer terug. Hem kennen we als de terrorist die in het vierde seizoen de Amerikaanse ambassade in Pakistan opblies. Ook is er een gastrol voor Hugh Dancy (Hannibal).

Showtime heeft gisteren een tweede trailer voor het laatste seizoen van Homeland beschikbaar gesteld.

Vorige aflevering
Paean to the People
07x12
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Gisteren, 11:00