Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor laatste seizoen Homeland

Showtime heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het allerlaatste seizoen van misdaadserie Homeland.

Het achtste en laatste seizoen van Homeland gaat op 9 februari in première bij Showtime. Een week later, op 16 februari, zal het laatste seizoen van start gaan op NPO 3.

Carrie (Claire Danes) heeft zeven maanden gevangen gezeten in een Russische gevangenis. De kans bestaat, zo denkt men, dat zijn nog steeds onder de invloed is van de Russen. Saul (Mandy Patinkin) gelooft haar en samen komen ze weer terecht in het Midden-Oosten.

In het achtste seizoen van Homeland zien we de terrorist Haissam Haqqani (Numan Acar) weer terug. Hem kennen we als de terrorist die in het vierde seizoen de Amerikaanse ambassade in Pakistan opblies. Ook is er een gastrol voor Hugh Dancy (Hannibal).

Showtime heeft gisteren een tweede trailer voor het laatste seizoen van Homeland beschikbaar gesteld.

Vorige aflevering
False Friends
08x03
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.
Vandaag, 09:00
De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, zou vanaf 27 februari weer te zien zijn op NPO 1.
Vandaag, 08:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1