Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Hightown

Jackie's strijd is nog niet voorbij. Starz heeft de serie Hightown vernieuwd met een derde seizoen.

Starz keert terug naar de Kaap voor een derde seizoen van de misdaadserie Hightown.

Starz heeft aangekondigd dat Hightown, met in de hoofdrol Monica Raymund (Chicago Fire), is vernieuwd met een derde seizoen. Het huidige seizoen is beschikbaar om te bekijken op alle Starz-platforms (in Nederland te zien bij Amazon).

"Hightown is zo'n ongelooflijke serie en we zouden niet blijer kunnen zijn dat het voor een derde seizoen is vernieuwd", zei Kathryn Busby, President, Original Programming voor Starz. "We zijn verheugd om terug te keren naar Cape Cod om onze iconische personages te zien vechten tegen hun fouten uit het verleden en tegen nieuwe vijanden in de gevaarlijke onderwereld die onder deze idyllische omgeving ligt."

In de serie spelen naast Monica Raymund ook James Badge Dale ( 24), Riley Voelkel (Roswell, New Mexico), Amaury Nolasco (Prison Break), Atkins Estimond (The Resident) en Dohn Norwood (Mindhunter) een rol.

In het tweede seizoen van 'Hightown' botst de beeldschone versie van de zomer op Cape Cod met de realiteit buiten het seizoen. Jackie Quinones (Raymund) die haar droom bereikt om een ​​echte agent te worden, is erop uit om iets goeds te doen in deze wereld.

Wanneer het derde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
29 Days Later
29 Days Later
03x05
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_DAVE2804
02 maa 2022 15:59 -
Series van Starz zijn behalve via Amazon sinds 1 maart ook te zien bij Viaplay. Dit even ter aanvulling. Of Hightown daar ook bij zit weet ik echter niet.
Reageer
avatar_Mandy1966
02 maa 2022 16:19
Omdat ik nergens kon vinden dat Hightown ook op Viaplay kwam heb ik het niet vermeld.(-:
Reageer
avatar_DAVE2804
02 maa 2022 18:18
Snap ik. Het zou fijn zijn als Viaplay zelf duidelijk zou aangeven welke series van Starz en welke niet te zien zijn bij hen. Of dat gewoon álle Starz-series daar te zien zijn, maar dat is volgens mij ook weer niet zo.
Reageer
avatar_Tjuz
02 maa 2022 18:36
Het complete aanbod van Starzplay is beschikbaar bij Viaplay. Ik heb net ook nog even Hightown in de app opgezocht en beide seizoenen zijn er te zien. Zover ik weet zullen ook de nieuwe Starz series die binnenkort in premièrere gaan, zoals Shining Vale en Gaslit, op beide services op dezelfde dag te zien zijn.
Reageer
avatar_Faceman
05 maa 2022 14:03
Niet alles van Starz staat op Viaplay. Outlander bijvoorbeeld kan ik er niet vinden.
Reageer
avatar_Tjuz
06 maa 2022 22:41
Outlander is ook niet op Starzplay te vinden, dus dat is logisch. Ik gok dat Netflix de exclusieve rechten voor die serie in Nederland heeft.
Reageer
Hightown