He-Man and the Masters of the Universe

7,0 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/130afleveringen/1983 - 1986 
NetwerkSyndication
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19831986 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Syndication
He-Man and the Masters of the Universe is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndication. De serie ging in première op 5 september 1983.

Prins Adam is de jonge zoon van Eternia's heersers, Koning Randor en Koningin Marlena. Wanneer Prins Adam het Zwaard van Kracht gebruikt door het omhoog te houden en de magische woorden "Door de Kracht van Greyskull, IK HEB DE KRACHT" te zeggen, wordt hij getransformeerd in He-Man, de machtigste man in het universum. Samen met zijn naaste bondgenoten, Battle Cat, The Sorceress, Teela, Man-at-Arms en Orko, gebruikt He-Man zijn krachten om Eternia te beschermen tegen de kwade krachten van Skeletor. Skeletor's hoofddoel is om het mysterieuze fort van Castle Grayskull te veroveren, van waaruit He-Man zijn krachten trekt. Als hij slaagt, zou Skeletor de wereld van Eternia en mogelijk het hele universum veroveren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 65
Seizoen 2
0 / 65

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie He-Man and the Masters of the Universe.

Nieuws (2)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van tekenfilms uit de jaren 80.
6 mei 2020
7
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
16 feb 2020