Happyish

7,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Showtime
Happyish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 26 april 2015.

Thom Payne (Steve Coogan) krijgt op zijn verjaardag het cadeau van onbeduidendheid en een nieuwe baas. Hij vermoedt dat zijn ED pillen worden gemengd met zijn anti-depressiva tabletten waardoor hij alleen maar vrolijk kan zijn! Thom moest erachter komen wat zijn doel in het leven is, nu hij op de helft is beland. Want in een wereld waar elke Kardashian op een voetstuk staat, worden misschien de verstandigen onder ons wel omarmt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Happyish.

Nieuws (2)

De bouwvak voor het noorden is begonnen deze week dus automatisch ook het Skûtsjesilen. Bijna elke dag wordt er gezeild op de Friese meren en het IJsselmeer. Bij een stevige wind kan het een spektakel zijn om naar 14...
27 jul 2015
4
MijnSerie heeft de afgelopen tijd veel nieuws rond startdatums van series bekend gemaakt. Om het nog overzichtelijker te maken presenteren we hier een lijst met de startdatums van verschillende zenders. Zowel de...
24 apr 2015

Populaire reacties (1)

8
10 jul 2015
Thom is ideeënbedenker bij een groot reclamebureau en de wederhelft van de – met zichzelf – worstellende kunstenares Lee. Thom weet het als eind veertiger allemaal even niet zo goed meer. Je zou kunnen zeggen dat de midlifecrisis met gebalde vuist onophoudelijk op zijn voordeur staat te timmeren. Hoe kan hij leven in een wereld waarin de kleur onderbroek van Paris Hilton belangrijker lijkt te zijn dan het spoor van vernieling en barbaarsheid dat Boko Haram in Nigeria achter zich laat? In een wereld waarin de Nikes en Coca Cola’s – die hij zelf groot heeft helpen worden – aan de ene kant de mond vol hebben over duurzaamheid, maar uit het zicht van de camera’s kleine bloedende kinderhandjes in slecht verlichte sweatshops voor een euro per dag je nieuwe Huaraches in elkaar laten naaien. Thom wordt er allemaal wat cynisch en neerslachtig van. Arme Thom.

Happyish is zeker niet continu volle bak naar je pens grijpen van het lachen. De humor is droog. Zwartig zelfs. Het is bij vlagen pijnlijk en oncomfortabel. De vraag is dus of hardnekkige optimisten als Frans Bauer en Emile Ratelband een serie als deze op prijs gaan stellen. Schaar jij jezelf in die categorie van eeuwige enthousiastelingen, dan kun je voor wat gegrinnik wellicht beter nog een afleveringetje New Girl doen. Of Modern Family. Of Black-ish. Of iets anders lekker-leuk-maar-niets-aan-de-handterigs. Voor mensen die de schoen des levens wél met enige regelmaat voelen wringen en zich vaker dan hen lief is afvragen “Wat is geluk nou eigenlijk en heb ik er wel genoeg van?”, zal Happyish aanvoelen als een warm bad. Zie het als familie van ‘moeilijke’ komedies als: Togetherness, Catastrophe, You’re The Worst en Getting On. Kon je in die zwartgalligheid de glimlach vinden, dan gaat dat zeker ook wel lukken bij Happyish.

Vergelijkbare series