Goliath

7.9 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws over het vierde seizoen van Goliath

Het allerlaatste seizoen van Goliath heeft nog geen startdatum, maar wel al nieuwe castleden.

Billy Bob Thornton. Nina Arianda, Tania Raymonde, Diana Hopper, Ana de la Reguera en Julie Brister zullen weer te zien zijn in Goliath en daarbij zullen J.K. Simmons (Counterpart, foto) en Bruce Dern (Big Love) zich bij de cast gaan voegen bij het vierde seizoen.Simmons zal George Zax gaan spelen, hoofd van een farmaceutisch familiebedrijf, ze zijn één van het lands grootste bedrijven. Dern zal Frank Zax spelen, de broer van George een wetenschappelijk genie en het verbannen zwarte schaap van de familie.

Het vierde seizoen zal het allerlaatste gaan worden van de juridische dramaserie die in 2016 in première ging bij Amazon. Het vierde seizoen zal Billy McBride (Thornton) een zaak gaan brengen die een wereldwijde crisis zal behandelen.


Bruce Dern)
Vorige aflevering
Joy Division
Joy Division
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Gisteren, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00