Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2021; poll september 2021

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg. Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

September 2021;

American Crime Story - misdaad
American Rust - nieuwe
La Casa de Papel - beste/beëindigde
Dan Brown's The Lost Symbol - nieuwe
Doom Patrol - superhelden
La Fortuna - nieuwe
Foundation (2021) - sciencefiction
Goliath - beëindigde
Kastanjemanden - niet Engels/Nederlandstalig
Lucifer - beëindigde
Midnight Mass - nieuwe
The Morning Show - beste
Sex Education - komedie
Squid Game - niet Engels/Nederlandstalig
Y: The Last Man - sciencefiction

Elke maand vragen wij welke van de vijftien series jij zou nomineren. De mogelijke categorie staat ernaast. Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht de volgende maand. Aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) een nominatie verdient.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

De uitslag van augustus:

1. The Walking Dead


2. Brooklyn Nine-Nine


3. Flikken Rotterdam


Je kunt de hele maand oktober je stem uitbrengen en kans maken op een premium account van drie maanden.

Prijsvraag

Serie van het jaar verkiezing 2021 poll september 2021
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
01 okt 2021 11:08 -
Lastige deze maand. Er zijn maanden geweest dat ik niets had gezien van de genomineerden, maar dat probleem heb ik nu niet.

Ik moet (van mezelf dan) kiezen tussen Doom Patrol (briljante anti superhelden serie), Midnight Mass (gave horror die sterk begint, maar dan helaas wat afglijdt) en Foundation (pure SF gebaseerd op één van mijn favo boeken reeksen).
Ik ga toch voor Foundation. Een nieuwe serie die er schitterend uit ziet en met als grote plus Jared Harris in de eerste paar afleveringen.
Reageer