Goliath

7.9 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Meer castingnieuws voor vierde seizoen Goliath

Eerder werd al bekend gemaakt dat J.K. Simmons en Bruce Dern zich in het vierde seizoen van Goliath bij de cast gaan voegen. Er zijn meer cast leden bekend.

Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie over de aan lager wal geraakte advocaat Billy McBride die het op gaat nemen tegen zijn voormalige advocatenkantoor Cooperman & McBride. Billy Bob Thornton, Nina Arianda, Tania Raymonde, Diana Hopper, Ana de la Reguera en Julie Brister waren al in eerdere seizoenen te zien en zullen terugkeren in het nieuwe seizoen.

J.K. Simmons en Bruce Dern zijn nieuwkomers in de serie. Het is nu bekend dat Jena Malone (Too Old To Die Young), Clara Wong (The I-Land), en Haley Joel Osment (Teachers) ook een rol krijgen in het vierde en laatste seizoen van Goliath, de juridische dramaserie die in 2016 in première ging bij Amazon. De premièredatum voor het laatste seizoen is nog niet bekend.

Embed from Getty Images
Jena Malone

Jena Malone speelt Samantha Margolis, de dochter van een van de oprichters van het advocatenkantoor Margolis & True. Clara Wong vertolkt de rol van Kate Zax, een toegewijde scheikundige in het familiebedrijf van George Zax (Simmons), een van lands grootste farmaceutisch bedrijven. Haley Joel Osment speelt Dylan Zax, hij wordt omschreven al de zwakste schakel in de Zax familie.
Vorige aflevering
Joy Division
Joy Division
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
03 mrt 2020 11:06 -
Kijk er naar uit!
Reageer
avatar_Sproet2jes
03 mrt 2020 20:15 -
Jammer dat t t laatste seizoen is. Geweldige serie. Kijk er ook naar uit.:)
Reageer

Laatste nieuws

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Vandaag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
2
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1