Gold Digger

7.4 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
Gold Digger is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 12 november 2019.

Gold Digger vertelt het verhaal van de rijke 60-jarige Julia als ze verliefd wordt op Benjamin, een man die 25 jaar jonger is. De serie kijkt naar de impact die deze onconventionele relatie heeft op haar familie en geheimen uit het verleden worden onthuld. Heeft Julia het geluk gevonden dat ze altijd heeft verdiend? Of is Benjamin echt de gold digger zoals iedereen denkt dat hij is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Gold Digger.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 8 maart
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 1 maart
1
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
za 27 februari
1

Populaire reacties (1)

7
21 jan 2020
Gold Digger is een productie van de BBC die op 12 november van het vorige jaar werd uitgebracht. Er zijn zes afleveringen van 55 minuten die werden gefilmd in Whitecomb in the Moor in Devon. Het verhaal gaat over de rijke Julia Day die op een dag Benjamin Greene ontmoet. De twee worden verliefd maar de kinderen van Julia zijn achterdochtig want is deze liefde wel echt of is de veel jongere Benjamin uit op het geld van Julia. Ik vond het een mooie serie die het vooral moet hebben van het acteertalent van de hoofdrolspelers en met acteurs/actrices als Julia Ormond, Jemima Rooper, Ben Barnes en Alex Jennings is dat in goede handen.

Vergelijkbare series