Gold Digger

7.3 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_eagleye
7
21 jan 2020 02:01 - 22 sep 2021 04:49
Gold Digger is een productie van de BBC die op 12 november van het vorige jaar werd uitgebracht. Er zijn zes afleveringen van 55 minuten die werden gefilmd in Whitecomb in the Moor in Devon. Het verhaal gaat over de rijke Julia Day die op een dag Benjamin Greene ontmoet. De twee worden verliefd maar de kinderen van Julia zijn achterdochtig want is deze liefde wel echt of is de veel jongere Benjamin uit op het geld van Julia. Ik vond het een mooie serie die het vooral moet hebben van het acteertalent van de hoofdrolspelers en met acteurs/actrices als Julia Ormond, Jemima Rooper, Ben Barnes en Alex Jennings is dat in goede handen.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Gold Digger