Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe individuele cast foto's Glee

Nieuwe individuele cast foto's Glee

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het nieuwe seizoen van Glee? Steeds meer video's en verhaallijnen komen naar buiten en laatst was ook de fotoshoot voor het nieuwe seizoen. Hiervan is de groepsfoto al naar buiten gekomen dankzij een tweet van Glee-bedenker Ryan Murphy zelf, maar nu zijn ook de individuele foto's van de personages naar buiten gebracht. Het zijn er nogal wat, maar ze zien er goed uit! Jayma Mays en Dianna Agron missen nog, maar zij konden niet aanwezig zijn bij de fotoshoot wegens het filmen van iets anders. Daarom missen ze dus ook van de groepsfoto. Ook mist The Glee Project winnaar Blake nog. Bekijk de foto's hieronder.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
30 augustus 2012, 14:42
What about Damian McGinty, Vanessa Lengies and Samuel Larson?
0
JessicaD
30 augustus 2012, 14:50
Vanessa Lengies en Samuel Larson zullen beide gewoon terugkeren. Waarom zij niet aanwezig waren bij de fotoshoot is niet bekend.

Damian McGinty zal hoogstwaarschijnlijk helaas niet meer terugkeren, zo werd in juli bekend. Tenminste voorlopig, want volgens producer Brad Falchuk is er misschien nog een kans dat Rory in het 2e gedeelte van seizoen 4 terugkeert.
0
maaikii18
30 augustus 2012, 21:02
dean geyer, WOW !
0
JessicaD
30 augustus 2012, 22:09
x-on:maaikii18: Als je naast Glee nog meer van Dean Geyer wilt genieten dan kun je Terra Nova kijken. Daar speelt hij ook in ;-)
0
Log in om een reactie achter te laten