Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Finn (Glee) zal sterven

We hebben een update voor de vooruitzichten voor de Glee wereld. Ryan Murphy heeft bekend gemaakt dat Cory Monteiths personage zal sterven in de serie. Na Monteith zijn overlijden in juli vroegen veel fans zich af hoe de schrijvers dit zouden oplossen in de serie.

De productie van de afleveringen begonnen eerder dan eerder gedacht omdat Murphy claimt dat dit zou helpen in het rouwprocess. Alle cast- en crewleden gingen hiermee akkoord. De serie zal beginnen met, zoals gepland, twee afleveringen die over The Beatles zullen gaan. Daarna komt er een herdenkingsaflevering waarin de personages krijgen te maken met het verwerken van Monteiths, of in dit geval Finns, overlijden. Nadat deze drie aflevering af zijn gemaakt zal het gehele Glee team een lange tijd voor zichzelf nemen om de rest van het seizoen te herzien en ook zullen zij kijken of ze goede nieuwe verhaallijnen kunnen creëren zonder Monteith zijn personage. Het is nog niet bekend wanneer de crew verder zal gaan met de productie van de rest van het seizoen maar gelukkig is het geen vraagstuk of ze verder zullen gaan. Zelfs voor Monteiths overlijden had FOX al twee nieuwe seizoenen besteld van de populaire zangserie.

Het vijfde seizoen zal in Amerika op 26 september in première gaan met de eerste drie afleveringen. Adam Lambert zal daarbij ook nog eens de cast versterken.
Vorige aflevering
Dreams Come True
Dreams Come True
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
12 aug 2013 22:25 -
Eerlijk gezegd had ik dit al een beetje aan zien komen. Ik vind het nog steeds vreselijk dat Cory overleden is en ik weet dat ik niet de enige ben. Ik weet zeker dat de herdenkingsaflevering geweldig wordt, en ik kijk nu al uit naar se volgende seizoenen!
Reageer
Glee