Gidseltagningen

7.8 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2017 - heden
NetwerkKanal 5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Kanal 5
Gidseltagningen is een Deense thrillerserie van de zender Kanal 5. De serie ging in première op 2 april 2017.

Kopenhagen, 2017. Drie gemaskerde mannen gijzelen vijftien onschuldige mensen in een metro. Philip Nørgaard en Louise Falck leiden het speciale terrorismeteam dat hen moet bevrijden. Journaliste Naja Toft fungeert als contactpersoon tussen de gijzelaars en de politie, terwijl de gijzelnemers de pers stukjes informatie voeren over het verleden van elk van de gijzelaars. Terwijl de media de gijzeling op de voet volgen is de mening in het land verdeeld over de vraag of er wel of niet moet worden onderhandeld met de terroristen. Acht dagen lang groeit de angst en wanhoop in Denemarken en verliezen de ondergrondse gijzelaars langzaam alle hoop op overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (4)

Below The Surface - Seizoen 2 (DVD)

7

Below the Surface - Seizoen 2

9

Nieuws (10)

The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
19 aug 2019
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Below the Surface. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
6 aug 2019
De Deense thrillerserie Below the Surface van Kanal 5 zal binnenkort te zien zijn bij NPO Start Plus en later zelfs bij NPO 3 en NPO Start.
25 jul 2019
1

Populaire reacties (2)

7
30 nov 2017
Sterk slot. Maar serie duurde te lang. Overall te weinig spanning. En af en toe ongeloofwaardig
8.5
18 mrt 2021
Seizoen 1 net uitgekeken en vond het super. Hopelijk blijft het zo verder gaan.

Vergelijkbare series