Ghost Wars

7.1 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2017 - heden
NetwerkSyfy
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Horror
Netwerk:Syfy
Ghost Wars is een Amerikaanse horrorserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 5 oktober 2017.

Ghost Wars speelt zich af in een afgelegen stad in Alaska dat is overlopen met paranormale krachten. De serie focust zich op de plaatselijke verstotene Roman Mercer, die de vooroordelen van de stad en zijn eigen demonen moet zien te overwinnen, als hij zich moet wapenen tegen zijn onderdrukte psychische krachten en iedereen moet redden van een massa spoken die dreigen iedereen te vernietigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ghost Wars.

Populaire reacties (4)

avatar latevogel
8
5 jan 2018
Tot nu toe (afl. 11) een leuke serie die een mooie invalshoek benaderd en waarvan ik hoop dat ook de laatste 2 afleveringen een 'lust voor het oog' zullen zijn. Vermoedelijk is het dan afgelopen want het verhaal zou in principe dan kunnen worden afgerond. Liefhebbers van spook/griezel series zitten bij deze serie in de juiste zaal. Van mij een mooie 7,5 als waarderingscijfer!
avatar Parsifal
8
4 maa 2018
Leuke serie, gewoon goed gedaan, de verschijning van geesten is mooi in beeld gebracht.. Ik ben nog niet zo ver, aflevering 3, maar als je van het genre occult c.q. horror houdt, zit je snor ! Ik verheug me op het vervolg.

Vergelijkbare series

Residue
2 stemmen
Glitch
2 stemmen
The Mist
2 stemmen
The Order
2 stemmen
Lost
1 stem
Ghost Wars