Ghost Wars

7.1 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Syfy cancelt horrorserie Ghost Wars

Ghost Wars is een Amerikaanse horrorserie van de zender Syfy. In oktober 2017 ging het eerste seizoen van start, dat momenteel bij Netflix te zien is. Syfy heeft besloten dat er geen tweede seizoen gaat komen.

Reden is vooral dat Ghost Wars bij Syfy gemiddeld slechts 376.000 kijkers trok, wat in de Verenigde Staten natuurlijk wel erg weinig is.

Ghost Wars speelt zich af in een afgelegen stad in Alaska, waar paranormale krachten actief zijn. De serie focust zich op de plaatselijke verstotene Roman Mercer (Avan Jogia), die de vooroordelen van de stad en zijn eigen demonen moet zien te overwinnen, als hij zich moet wapenen tegen zijn onderdrukte psychische krachten en iedereen moet redden van een massa spoken die dreigen iedereen te vernietigen.

Ghost Wars is bedacht door Simon Barry. Deelnemende acteurs zijn naast Avan Jogia ook Vincent D’Onofrio, Kim Coates en Kristin Lehman.
Vorige aflevering
...My Soul to Keep
...My Soul to Keep
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Mo_Oever
22 apr 2018 09:45 -
Op zich vond ik het best een aardige serie om te kijken, maar ben ook niet rouwig dat het niet verlengt wordt. Het einde van seizoen 1 deed trouwens ook niet vermoeden dat er überhaupt een tweede seizoen zou komen.
Reageer
avatar_JanWillemK
22 apr 2018 09:46
Ow, zit er een beetje een gesloten eind aan? Ik was van plan om de serie te kijken maar dan moet het geen open einde hebben nu het gecanceld is..
Reageer
avatar_Mo_Oever
23 apr 2018 10:50
Ja, zit een gesloten eind aan. Tis niet dat je met een mega cliffhanger blijft zitten iig ????
Reageer
Ghost Wars