Ghost Wars

7.1 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
12 mrt 2018 13:15 -
Mijn god wat is dit slecht. Ik heb beter special effects gezien met Kevin Sorbo in Hercules. En Kim Coates ? Why did you sign up for this ? Lowbudget, slecht geacteerd, slecht verhaal. Alsjeblieft geen 2de seizoen...zonde van het beetje geld dat de serie wellicht gekost heeft.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_renzoroy
12 mrt 2018 13:55
ja ik heb de eerste ep niet eens afgekeken. Ben het helemaal met je eens, vooral over die special effects haha.
Reageer
avatar_Parsifal
8
04 mrt 2018 14:09 -
Leuke serie, gewoon goed gedaan, de verschijning van geesten is mooi in beeld gebracht.. Ik ben nog niet zo ver, aflevering 3, maar als je van het genre occult c.q. horror houdt, zit je snor ! Ik verheug me op het vervolg.
Reageer
avatar_latevogel
8
05 jan 2018 00:03 -
Tot nu toe (afl. 11) een leuke serie die een mooie invalshoek benaderd en waarvan ik hoop dat ook de laatste 2 afleveringen een 'lust voor het oog' zullen zijn. Vermoedelijk is het dan afgelopen want het verhaal zou in principe dan kunnen worden afgerond. Liefhebbers van spook/griezel series zitten bij deze serie in de juiste zaal. Van mij een mooie 7,5 als waarderingscijfer!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.