Geub

7.6 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkEén
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:24 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Eén
Geub is een Belgische komedieserie van de zender Eén. De serie ging in première op 5 april 2019.

Philippe Geubels speelt in Geub wat in het jargon 'een uitvergrote versie van zichzelf' wordt genoemd. De Philippe in Geub heeft het niet onder de markt: zijn vrouw heeft hem verlaten voor een oudere man, en terwijl hij zijn leven opnieuw op de rails probeert te krijgen, loopt een bont allegaartje - vriend, klankman, moeder en manager - hem voor de voeten. Wat ook niet helpt, is dat zijn ex en haar minnaar naast zijn deur wonen en constant in compromitterende poses aan het raam verschijnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Geub - Seizoen 1

7

Geub - Eerste aflevering

8

Nieuws (3)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie Nederlandstalige series. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
26 dec 2019
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 sep 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2