Gangs of London

-
59 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky Atlantic
1x1 23 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:59 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Sky Atlantic
Gangs of London is een Britse misdaadserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première op 23 april 2020.

Gangs of London speelt zich af in het hedendaagse Londen - een dynamische en multiculturele stad die wordt verscheurd door de turbulente machtsstrijd van de internationale bendes die de controle hebben. Wanneer het hoofd van een criminele organisatie wordt vermoord, bedreigt het plotselinge machtsvacuüm dat zijn dood creëert de fragiele vrede tussen het ingewikkelde web van bendes die in de straten van de stad opereren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Gangs of London.

Nieuws (2)

Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
dinsdag, 12:00
4
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
ma 30 maart