Gangs of London

8.3 / 10
59 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
2seizoenen/9afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky Atlantic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:59 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Sky Atlantic
Gangs of London is een Britse misdaadserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première op 23 april 2020.

Gangs of London speelt zich af in het hedendaagse Londen - een dynamische en multiculturele stad die wordt verscheurd door de turbulente machtsstrijd van de internationale bendes die de controle hebben. Wanneer het hoofd van een criminele organisatie wordt vermoord, bedreigt het plotselinge machtsvacuüm dat zijn dood creëert de fragiele vrede tussen het ingewikkelde web van bendes die in de straten van de stad opereren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (7)

avatar gumstarr
9
21 Mei 2020
Je hebt precies dertig seconden nodig om te zien wat het unique selling point van Gangs Of London is: keihard, onversneden en onbeschaamd geweld. Deze nieuwste van Sky Atlantic en Cinemax is dan ook niet voor tere zieltjes. Als jij al zwakke knieën krijgt bij het zien van een bloedneus, dan is dit niet de serie voor jou. Het is alsof je tien afleveringen lang naar The Red Wedding zit te kijken. Het is Gomorra on steroids. Vergeleken met Gangs Of London is Top Boy niet meer dan een soort Pluk van de Petteflet in een beetje ongure buitenwijk. Ik zou hier alleen aan beginnen als je doorgaans het geluid van krakende botten verkiest boven de Derde Symfonie van Beethoven. Het is zó bruut, dat ik me meer dan eens – met de handen voor de ogen – begon af te vragen of ik nu officieel een ouwe lul geworden was.

Maar er zit ook schoonheid in al dat geweld. Wie dacht dat Het Zwanenmeer indrukwekkende choreografie was, heeft nog nooit een vechtscène van Gareth Evans gezien. Tuurlijk, het is allemaal compleet over de top en mensen zullen (terecht) zeggen dat de boel met enige regelmaat volledig uit de bocht schiet, maar het is zo belachelijk lekker om naar te kijken. Je slingert Gangs Of London dan ook niet per se aan voor het fantastische verhaal of het onnavolgbare acteerwerk – op dat vlak is er ook nog wel wat ruimte voor verbetering – maar meer om je hartslag weer eens boven de 160 te krijgen. Dat is bij mij in ieder geval gelukt en ik ben dan ook blij dat de deur wagenwijd openstaat voor een tweede seizoen. Meer hiervan, alsjeblieft!
avatar mvdl85
9
3 apr 2022
Wat is dit een dikke serie zeg!!

Veel betere misdaad/gangster series bestaan er niet!!

Vergelijkbare series

Banshee
7 stemmen
Homeland
6 stemmen
Billions
3 stemmen
Ozark
3 stemmen
Waco
3 stemmen
Gangs of London