Frontera Verde

7,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Frontera Verde is een Mexicaanse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 16 augustus 2019.

Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Frontera Verde - Seizoen 1

8.5

Nieuws (1)

De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
13 Jan 2020
3

Populaire reacties (1)

6
10 Mar 2020
Wat een aparte serie. Voor mij iets compleet nieuws. Ik denk dat je ervoor open moet staan, zo niet, heeft het geen zin om te kijken. Ik heb alle afleveringen gekeken en meerdere malen gedacht om te stoppen en toch was er dan weer iets geheimzinnigs dat ervoor zorgde dat ik toch bleef kijken. Naast de serie zelf, zijn de beelden vanuit de Amazone prachtig. Ik zou zeggen, geef het een kans.

Vergelijkbare series

Unbelievable
2 stemmen
Medium
1 stem
Moonlight
1 stem