Floor Faber

6.7 / 10
24 min
Drama
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2009 - 2009 
NetwerkNET5
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20092009 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NET5
Floor Faber is een Nederlandse dramaserie van de zender NET 5. De serie ging in première op 27 oktober 2009.

Floor Faber gaat over de 27-jarige Floor Faber die op zoek is naar haar grote liefde. Ze woont samen met haar kat Otje in een klein appartementje in Amsterdam Oud-West. Floor werkt op een verzekeringskantoor, waar ze haar langste tijd wel heeft gehad. Eigenlijk wil Floor haar grote liefde niet vinden, omdat ze weet dat het dan afgelopen is met avonturen beleven.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Floor Faber.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
12 dec 2015
Wat een heerlijke serie, iedere aflevering weer is het een feest om naar te kijken. Ik heb genoten en kon niet ophouden met (glim)lachen. Georgina is fantastisch, zoals altijd. Sanne en Hadewych blinken voor mij ook uit. Onbegrijpelijk dat deze serie geen vervolg heeft gekregen. Dat heeft vast met marketing te maken want ik heb deze serie nu pas, zes jaar te laat, ontdekt. In ieder geval kan ik deze serie van harte aanbevelen.