Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 15, Aflevering 3

De fantast

Een man wordt door twee vrouwen als vermist opgegeven. Het blijkt dat hij niet alleen twee gezinnen, maar ook twee totaal verschillende levenswijzen heeft. Ze vinden de man in een gierput van een boer die hij de avond van zijn verdwijning bezocht heeft. Is hij verongelukt of is er meer aan de hand? Romeo en Marion krijgen te maken met een school waarop veel gedeald wordt. Uiteindelijk weten ze een dealer te vinden, maar de mensen achter de dealer blijven buiten schot. Op het bureau verschijnt Donna Martina. Wat ze daar komt doen, moet voor de rechercheurs geheim blijven.
Gastrollen:
Remco Melles(Pathologist), Joy Wielkens(Donna Martina), Boris van der Ham(Arend van den Akker), Mara van Vlijmen(Eshter van den Akker), Rohan Timmermans(Nick Pieters)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
22 januari 2021, 20:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst