Fleishman is in Trouble

7.5 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkFX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:FX
Fleishman is in Trouble is een Amerikaanse dramedyserie van de zender FX. De serie ging in première op 17 november 2022.

De onlangs gescheiden veertiger Toby Fleishman duikt in de dappere nieuwe wereld van app-gebaseerde dating met het soort succes dat hij nooit heeft gehad in zijn jeugd, voordat hij trouwde aan het einde van de medische school. Maar net aan het begin van zijn eerste zomer van seksuele vrijheid, verdwijnt zijn ex-vrouw, hem achterlatend met de kinderen en geen idee waar ze is of van plan is terug te keren. Terwijl hij het ouderschap balanceert, de terugkeer van oude vrienden, een promotie in het ziekenhuis die lang op zich laat wachten en alle geschikte vrouwen die Manhattan te bieden heeft, realiseert hij zich dat hij er nooit achter zal kunnen komen wat er met zijn ex is gebeurd. totdat hij eerlijker kan kijken naar wat er in de eerste plaats met hun huwelijk is gebeurd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Vergelijkbare series

Fleishman is in Trouble