Flashpoint

8,0 / 10
50 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
anonymous geeft "Flashpoint - Seizoen 3" een 9.
Geschreven door anonymous op 22 juli 2013.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Flashpoint - Seizoen 3

In seizoen 3 van Flashpoint krijg je een nog betere kijk in het leven van de SRU (Strategic Response Unit), bestaande uit:

- Gregory Parker (Person of Interest) is het hoofd van het team. Zijn keuzes zijn niet altijd te begrijpen door het team, maar hij is een goede leider en geeft om zijn team.
- Ed Lane (Murder on her Mind) is een lid van het team, maar heeft wel vaak de nummer één positie in de acties van de SRU. Hij leidt het team goed door lastige situaties.
- Jules (Pursuit of Happiness) is de enige vrouw in het team. Zij laat zien dat vrouwen dit werk ook aan kunnen. Haar ‘relatie’ met Sam valt haar zwaar in het team.
- Sam Braddock (Dexter) is een ex-militair die niet goed weet of hij doet wat hij wil. Maar door zijn militair verleden is hij een aanwinst voor het team.
- Spike (Murdoch Mysteries) is de ‘nerd’ van het team. Hij draait zijn hand niet om voor het ingewikkelde computer-, hack- en ontmantelwerk. Maar het verlies van zijn beste vriend, vorig seizoen, valt hem zwaar. Ondanks dat het team uit acht leden bestaat draait het vooral om deze vijf personages.

In seizoen 3 hebben de agenten het duidelijk nog zwaarder dan in voorgaande afleveringen. Maar ook hun naasten hebben het moeilijk met het werk van de SRU. De levens van de SRU leden worden dit seizoen flink overhoop gehaald. Zowel zakelijk als privé. Ze nemen nog meer risico’s en dat komt ze soms duur te staan. Dit seizoen wordt nog meer duidelijk hoeveel hun werk vraagt van hun privélevens. Ze bemoeien zich meer met de zaken en grijpen zich de situaties meer aan. Net zoals je zelf doet, wanneer je de afleveringen bekijkt.

Ed heeft het dit seizoen wel erg zwaar. Veel dingen gaan niet zoals hij het wil, zakelijk en privé, en dan wordt hij ook nog voor een lastige keuze gezet. Weet hij de juiste beslissing te maken? Voor zichzelf en voor ‘die ander’? Ik zou met zijn keuze geen raad weten. Daardoor leef je met hem mee in zijn zoektocht naar het ‘juiste’.

In de laatste aflevering heeft het team het extra zwaar. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en met elkaar. Meer dan ooit zie je de lasten die het werk van SRU met zich mee brengt en wat het van ze vraagt. Greg maakt een beslissing die voor het team, en ons, moeilijk te begrijpen is.

De laatste aflevering zit vol cliffhangers en ik baal dan ook verschrikkelijk dat het afgelopen is. Dus: snel op zoek naar seizoen 4 en dan horen jullie me weer:)
Volg Flashpoint
Vorige aflevering
Keep the Peace (2)
Keep the Peace (2)
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Suburra - Seizoen 3

7

The Haunting - Seizoen 2

8

The Alienist - Seizoen 2

8

The Queen's Gambit - Seizoen 1

9

Chicago Med - Seizoen 5 (DVD)

7.5

24 seizoen 7 t/m 9

8