Faking It

7.7 / 10
22 min
Comedy, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Tessa geeft "Faking It - seizoen 1" een 7.
Geschreven door Tessa op 16 januari 2015.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Faking It - seizoen 1

Een serie over de middelbare school en dat deze wordt uitgezonden op MTV is een gebruikelijke combinatie. Een guilty pleasure is het zeker. Het gaat over het gewoonlijke. Twee tieners, Amy en Karma, die al heel hun leven hartsvriendinnen zijn en niet opvallen op de middelbare school. Er is alleen wat anders dan het cliché, deze school staat voor mensen die anders zijn, homo’s, zweverige types en ga zo maar door. Door anders te zijn wordt je populair. Dat is nou precies waar onze tieners Amy (Rita Volk, Hangover Games) en Karma (Katie Stevens, American Idol) gebruik van maken. Ze worden per ongeluk voor lesbiennes aangezien en merken de populariteit die dat met zich meebrengt. Daarin gaan ze mee, wat voor de nodige ’ awkward moments’ zorgt.

Zoals gebruikelijk weer komt er jongensdrama, vallen er diverse slachtoffers door roddels en geheimen en dit verhaal moet wel fout gaan, toch? Er gebeurd zoveel dat het wel vermakelijk is om naar te kijken. Faking It is niets nieuws, maar nog steeds o zo leuk.

Het leuke aan de serie is dat er veel herkenbaar is voor tieners. Uit de kast komen is toch nog een onderwerp, het is niet niets. Daarnaast is er altijd jongensdrama in het leven van een tiener, dus dat is ook een herkenbaar punt. De serie heeft een paar leuke twists, die je wel aan ziet komen, maar die toch leuk zijn.

De actrices geven het verhaal wat extra’s, ze spelen goed, ook al spelen ze ontzettend clichés. Ze weten hoe je dan toch nog wordt opgezogen in het verhaal, zodat je opeens heel het seizoen hebt afgekeken. Vooral voor de, door Bailey Buntain (Bunheads) gespeelde Lauren, had ik een zwak. De kwade stiefzus van Amy had mij toch te pakken. Ik vond haar leuk, ook al was ze niet altijd even lief. Ze maakte het leven van Amy niet makkelijk, maar had het stiekem zelf ook moeilijk. Daardoor was ze zeker mijn favoriete karakter.

Al met al, werd ik toch weer een beetje verslaafd aan deze serie. Zoals ik in het begin al zei is het echt een guilty pleasure. Leuk om te kijken als je even iets wil kijken waar je niet veel over na hoeft te denken. Gewoon kijken en stiekem, heel stiekem, toch genieten van de clichés. Ik denk dat de serie potentie heeft!
Volg Faking It
Vorige aflevering
Up in Flames
Up in Flames
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Faking It