Fairy Tail

8.5 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
8seizoenen/328afleveringen/2009 - 2019 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20092019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Fairy Tail is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 12 oktober 2009.

Fairy Tail speelt zich af in een magische wereld, en volgt een jonge magiër Lucy Heartfilia. Ze is van plan om lid te worden van het beruchte en beroemde ‘Fairy Tail’ gilde, een gilde met veel sterke en beroemde magiërs. Op een gegeven moment ontmoet ze een jongen genaamd Natsu Dragneel, samen met zijn beste vriend de pratende kat Happy. Kort na hun ontmoeting wordt Lucy ontvoerd door een groep slavenhandelaren, waarvan de leider zich voordoet als een lid van Fairy Tail. Als Natsu hoort dat deze zich voordoet als lid van Fairy Tail wordt hij kwaad en gaat hij eropaf om hem een lesje te leren, niet wetende dat Lucy ontvoerd is. Nadat Natsu de leider heeft verslagen blijkt dat hij zelf lid is van Fairy Tail en vuurmagie beheerst. Hierna nodigt Natsu Lucy uit om lid te worden van Fairy Tail. Lucy neemt de uitnodiging aan. Aangekomen in het hoofdkwartier van Fairy Tail wordt Lucy lid van het gilde. Met de nieuwe mensen die ze daar ontmoet beleeft ze vele avonturen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 48
Seizoen 2
0 / 48
Seizoen 3
0 / 54
Seizoen 4
0 / 25
Seizoen 5
0 / 51
Seizoen 6
0 / 39
Seizoen 7
0 / 12
Seizoen 8
0 / 51

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fairy Tail.

Nieuws (1)

Een rustige week, zo kun je week 10 van 7 maart tot en met 13 maart wel omschrijven. Maar wat wij niet zien is dat er achter de schermen heel hard gewerkt wordt om MijnSerie.nl (visueel) nog beter en mooier te maken....
14 mrt 2016
1

Populaire reacties (2)

7
27 jan 2014
Jup in april gaat het weer verder, werd tijd ook na ze midden in een arc stopten. Naar de huidige arc komen er nog 3/4 arcs tot het einde waarschijnlijk.

Vergelijkbare series