Eigen Kweek

8.2 / 10
50 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
8.2 / 10
3seizoenen/18afleveringen/2013 - heden
NetwerkEén
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:50 min2013 - heden
Genres:DramaKomedie
Netwerk:Eén
Eigen Kweek is een Vlaamse dramedy van de zender Eén. De serie ging in première op 11 mei 2013.

Geregisseerd door Joël Vanhoebrouck. De serie gaat over een boerengezin dat cannabis begint te telen om het hoofd boven water te houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6

Recensies (1)

Eigen Kweek - Complete serie

9

Nieuws (12)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 29 juli
Nederlandse series, we stuiten er niet vaak op. Maar als we ze tegen komen, is het toch steeds weer een aangename verrassing... Bevergem en Eigen Kweek; twee toppers!
4 mrt 2019
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom
18 apr 2019

Populaire reacties (4)

8
12 aug 2014
De serie is niet beëindigd, er zijn al twee nieuwe seizoenen aangekondigd
5.8
03 mrt 2016
Er was ooit een tijd dat Belgische series/films moesten opkijken naar Nederlandse producties, iets wat al lang verleden tijd is. Helaas geldt dit niet voor "Eigen Kweek" als ik kijk naar het eerste seizoen. Zwak verhaal, simpele ontknoping en matig tot zwak acteerwerk. Niet bijster goed dus.

Vergelijkbare series