Easy

6.7 / 10
28 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6
anonymous geeft "Easy - Seizoen 1" een 6.
Geschreven door anonymous op 6 februari 2017.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Easy - Seizoen 1

In tegenstelling tot de titel is Easy geen makkelijke serie. Veel verschillende verhaallijnen en hoofdpersonen, die uiteindelijk toch weer een relatie met elkaar blijken te hebben. Na de eerste twee afleveringen was ik er klaar mee. Als ik niet had beloofd een recensie te schrijven, dan was ik waarschijnlijk afgehaakt. Toch ben ik blij dat ik de serie uiteindelijk heb afgekeken.

Easy is een comedy-drama die werd geproduceerd voor Netflix en zich afspeelt in Chicago. De serie is geschreven en geproduceerd door de 35-jarige Joe Swanburg, een onafhankelijke filmmaker wiens films zich bezighouden met onderwerpen als: relaties, seks, technologie en het maken van film. Al deze thema's komen langs tijdens deze 8-delige serie. Elke aflevering duurt 30 minuten en de hoofdpersonen worden gespeeld door herkenbare acteurs, waaronder: Orlando Bloom, Jake Johnson (New Girl) en Kate Micucci (Big Bang Theory).

Easy
© Netflix


Swansburg schreef en regisseerde met Easy een serie die verhalen vertelt over liefde en seks in al zijn verschillende facetten anno 2016. Het geeft aan de ene kant een beeld van onze tijd en de manier waarop technologie ons leven en onze seksualiteit raakt, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de datingapp Tinder en de selfiecultuur. Aan de andere kant zitten er ook tijdloze thema's in zoals: wat blijft er over van mijzelf in een relatie? Wat ben ik bereid van mijzelf op te geven als ik daarvoor een bepaalde zekerheid van de ander voor terugkrijg? Hoe blijf je als persoon gelukkig binnen een relatie? De verhouding tussen kunst en het 'normale' leven.

Het lastigste van een review vind ik altijd de beoordeling. De 6 voor Easy betekent niet dat het een slechte serie is, maar wel een serie die niet perse makkelijk toegankelijk is, een waar je in moet groeien, maar wat mij betreft ook een serie die een voldoende heeft verdiend.
Volg Easy
Vorige aflevering
She's Back
She's Back
03x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Easy