Disney's Adventures of the Gummi Bears

8,0 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
8,0 / 10
6seizoenen/96afleveringen/1985 - 1991 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19851991 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Disney's Adventures of the Gummi Bears is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 14 september 1985.

De Gummi Beren zijn een groep beren die heimelijk met zijn zessen (later met zeven) in het bos leven uit het zicht van de mensen. De legende vertelt dat de andere Gummi Beren gevlucht zijn voor de mensen en ze komen pas terug als het weer veilig is. De Gummi Beren cultiveren vruchten die ze gummibessen noemen en waarvan ze gummibessensap maken. Dit sap geeft hen grote krachten waardoor ze erg hoog kunnen springen. Ze hebben dit altijd bij zich, zodat ze het in geval van nood kunnen gebruiken. De slechterik Graaf Ruuwaard probeert de Gummi Beren te vangen om zo de formule te verkrijgen van dit sap. Iedereen die van het sap drinkt krijgt tijdelijk grote krachten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 14
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 6
0 / 20

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Disney's Adventures of the Gummi Bears.