Designated Survivor

8,0 / 10
45 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/53afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162019 (Beëindigd)
Genres:DramaPolitiek
Netwerk:Netflix
Designated Survivor is een Amerikaanse poitieke dramaserie van de zender Netflix (voorheen ABC). De serie ging in première op 21 september 2016.

Designated Survivor* draait om een Verenigde Staten kabinet lid met een lage rang (Sutherland), die opeens als president aangewezen wordt na een catastrofale aanval tijdens de State of the Union. Deze aanval dood iedereen die boven Sutherland staat in rang om eerst president te worden.

* In de Verenigde Staten wordt er een Designated Survivor (ook wel designated successor) aangewezen in het kabinet die niet fysiek aanwezig is en beschermt wordt op een geheime locatie als de president en andere topleiders (onder andere de vicepresident en andere kabinetsleden) samen zijn op één locatie, zoals tijdens de State of the Union. Dit wordt gedaan in het geval van een catastrofe die alle officiële opvolgers van de president en de president zelf dood. Als dat gebeurd wordt de Designated Survivor automatisch de waarnemend president van de Verenigde Staten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Populaire reacties (28)

avatar mde
5.5
12 nov 2017
Hoe spannend en verrassend het eerste seizoen was, zo saai, voorspelbaar en vooral cliché is seizoen twee. Ik haak af, helaas.
avatar Waku
7.7
27 Mei 2018
Het thriller achtige aspect is verdwenen in seizoen 2..Het is wat zoetzappiger geworden.

Vergelijkbare series

24
33 stemmen
Madam Secretary
14 stemmen
Nikita
13 stemmen
Scandal
6 stemmen
Designated Survivor