Defending Jacob

8,0 / 10
50 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkApple TV+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:Apple TV+
Defending Jacob is een Amerikaanse mysterieuze thrillerserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 24 april 2020.

Een vader die moet leren omgaan met de beschuldiging dat zijn 14-jarige zoon een moordenaar is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Defending Jacob.

Nieuws (6)

De Amerikaanse dramaserie We Are Who We Are van Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) gaat in september in première bij HBO.
ma 27 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
20 apr 2020
1
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
30 mrt 2020

Populaire reacties (4)

9
07 jun 2020
Bijzonder goede serie. Niet voor de liefhebbers van actiethrillers, meer een psychologisch drama. Uitstekend gespeeld, de karakters worden goed uitgediept. Chris Evans is een verrassing en heb grote verwachtingen van acteur die Jacob speelt. Kwetsbaar, onderkoeld, laat nauwelijks emoties zien, erg knap. De vele wendingen maken het verhaal spannend en de duistere sfeer die wordt opgeroepen door muziek en belichting maken de serie voor mij een topper!
8.8
16 jun 2020
Wat een ongelofelijke mooie serie is dit. Op sommige momenten echt kippenvel door de machteloosheid en hoe men hiermee omgaat. Chris Evans speelt eens een keer niet de actieheld maar wel de sterren van de hemel en de jongen die Jacob speelt wordt een topacteurtje in de toekomst. Het is wel geen actie serie en het verhaal wordt traag verteld maar daarom niet minder indrukwekkend.

Vergelijkbare series