Defending Jacob

8,0 / 10
50 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkApple TV+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:Apple TV+
Defending Jacob is een Amerikaanse mysterieuze thrillerserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 24 april 2020.

Een vader die moet leren omgaan met de beschuldiging dat zijn 14-jarige zoon een moordenaar is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Defending Jacob.

Nieuws (1)

De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
28 mrt 2020
2

Populaire reacties (4)

9
07 jun 2020
Bijzonder goede serie. Niet voor de liefhebbers van actiethrillers, meer een psychologisch drama. Uitstekend gespeeld, de karakters worden goed uitgediept. Chris Evans is een verrassing en heb grote verwachtingen van acteur die Jacob speelt. Kwetsbaar, onderkoeld, laat nauwelijks emoties zien, erg knap. De vele wendingen maken het verhaal spannend en de duistere sfeer die wordt opgeroepen door muziek en belichting maken de serie voor mij een topper!
8.8
16 jun 2020
Wat een ongelofelijke mooie serie is dit. Op sommige momenten echt kippenvel door de machteloosheid en hoe men hiermee omgaat. Chris Evans speelt eens een keer niet de actieheld maar wel de sterren van de hemel en de jongen die Jacob speelt wordt een topacteurtje in de toekomst. Het is wel geen actie serie en het verhaal wordt traag verteld maar daarom niet minder indrukwekkend.

Vergelijkbare series