Defending Jacob

7.9 / 10
40 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Defending Jacob met Chris Evans

De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.

Defending Jacob speelt zich af in een kleine stad in Massachusetts. Een schokkende misdaad zet het kleine stadje op zijn kop. De serie volgt een assistent-officier van justitie (Chris Evans), die vast zit tussen zijn beëdigde plicht voor gerechtigheid en zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn zoon Jacob (Jaeden Martell, Masters of Sex).

Michelle Dockery (Downton Abbey) speelt Jacob's moeder. Ook spelen Cherry Jones (Transparent), J.K. Simmons (Counterpart), Betty Gabriel (Counterpart), Pablo Schreiber (American Gods) en Sakina Jaffrey (Timeless (2016) een rol in Defending Jacob.

Bekijk hieronder de trailer van Defending Jacob


De Apple TV+ serie is een aanpassing op de gelijknamige bestseller Defending Jacob. 24 april is de première van de nieuwe Apple TV+ serie. De eerste drie afleveringen komen vrijdag de 24ste online, in totaal heeft de serie acht afleveringen.
Vorige aflevering
After
After
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
28 mrt 2020 14:08 -
Lijkt me zeer interessant, ga ik sowieso kijken.
Reageer
avatar_JanWillemK
29 mrt 2020 22:05 -
Dit is nou een prima trailer. Daar kunnen een hoop series nog wat van leren.
Ik ben benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2