Defending Jacob

8,0 / 10
50 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Defending Jacob met Chris Evans

De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.

Defending Jacob speelt zich af in een kleine stad in Massachusetts. Een schokkende misdaad zet het kleine stadje op zijn kop. De serie volgt een assistent-officier van justitie (Chris Evans), die vast zit tussen zijn beëdigde plicht voor gerechtigheid en zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn zoon Jacob (Jaeden Martell, Masters of Sex).

Michelle Dockery (Downton Abbey) speelt Jacob's moeder. Ook spelen Cherry Jones (Transparent), J.K. Simmons (Counterpart), Betty Gabriel (Counterpart), Pablo Schreiber (American Gods) en Sakina Jaffrey (Timeless (2016) een rol in Defending Jacob.

Bekijk hieronder de trailer van Defending Jacob


De Apple TV+ serie is een aanpassing op de gelijknamige bestseller Defending Jacob. 24 april is de première van de nieuwe Apple TV+ serie. De eerste drie afleveringen komen vrijdag de 24ste online, in totaal heeft de serie acht afleveringen.
Vorige aflevering
After
After
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
28 mrt 2020 14:08 -
Lijkt me zeer interessant, ga ik sowieso kijken.
Reageer
avatar_JanWillemK
29 mrt 2020 22:05 -
Dit is nou een prima trailer. Daar kunnen een hoop series nog wat van leren.
Ik ben benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1