Defending Jacob

8,0 / 10
50 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Defending Jacob met Chris Evans

De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.

Defending Jacob speelt zich af in een kleine stad in Massachusetts. Een schokkende misdaad zet het kleine stadje op zijn kop. De serie volgt een assistent-officier van justitie (Chris Evans), die vast zit tussen zijn beëdigde plicht voor gerechtigheid en zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn zoon Jacob (Jaeden Martell, Masters of Sex).

Michelle Dockery (Downton Abbey) speelt Jacob's moeder. Ook spelen Cherry Jones (Transparent), J.K. Simmons (Counterpart), Betty Gabriel (Counterpart), Pablo Schreiber (American Gods) en Sakina Jaffrey (Timeless (2016) een rol in Defending Jacob.

Bekijk hieronder de trailer van Defending Jacob


De Apple TV+ serie is een aanpassing op de gelijknamige bestseller Defending Jacob. 24 april is de première van de nieuwe Apple TV+ serie. De eerste drie afleveringen komen vrijdag de 24ste online, in totaal heeft de serie acht afleveringen.
Vorige aflevering
After
After
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
28 mrt 2020 14:08 -
Lijkt me zeer interessant, ga ik sowieso kijken.
Reageer
avatar_JanWillemK
29 mrt 2020 22:05 -
Dit is nou een prima trailer. Daar kunnen een hoop series nog wat van leren.
Ik ben benieuwd!
Reageer

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
1
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1