Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Deep State vanaf 5 april bij FOX

Deep State is een Amerikaanse actieserie van de zender FOX. De serie gaat op 5 april in première en heeft acht afleveringen.

Vanaf 12 april is de serie bij FOX in Nederland te zien. Hoofdrollen zijn er voor Mark Strong (Low Winter Sun) en Joe Dempsie (Game of Thrones).

Deep State wordt omschreven als een fascinerende thriller, die beweegt tussen het diepe persoonlijke verhaal van een familieman die vecht om te ontsnappen aan zijn verleden en de gewelddadige, donkere excessen van de overheid en macht van internationale bedrijven.

Max Easton (Strong) is een ex-spion wiens verleden terugkomt wanneer hij door zijn nieuwe leven in de Pyreneeën wordt ontboden door George White (Alistair Petrie), hoofd van het geheime MI6/CIA-team The Section.

Embed from Getty Images
Mark Strong

White overtuigt Max om terug te keren in zijn oude functie om de dood van zijn vervreemde zoon Harry (Dempsie) te wreken. Max komt zo in het hart van een geheime inlichtingenoorlog en raakt ondergedompeld in een wijdverspreide samenzwering in het Midden-Oosten.

Max betreedt een gevaarlijk spel, omdat machtige bedrijven laten zien dat ze bereid zijn zich tot het uiterste in te spannen om hun reputatie te beschermen en hun geheimen onbekend te houden. Wie kan Max vertrouwen? Wie vertelt de waarheid? En wat moet er gedaan worden om het te ontdekken?

Om dit te weten te komen, moet Max terug naar het gevaarlijke leven dat hij zo wanhopig probeerde achter te laten.

Video on youtube


Karima McAdams, Anastasia Griffith, Lyne Renée, Amelia Bullmore, Kingsley Ben-Adir, Pip Torrens en Fares Fares maken ook deel uit van de cast.

Het productieteam achter het project bestaat onder meer uit Hilary Bevan Jones (showrunner, schrijver, co-creator en regisseur) en Matthew Parkhill (co-creator, schrijver en uitvoerend producent).
Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Deep State