Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Frederika Reihs geeft "DC's Stargirl - Seizoen 3 (DVD)" een 8.
Geschreven door Frederika Reihs op 13 september 2023.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

DC's Stargirl - Seizoen 3 (DVD)

Wat begon als het kleine zusje van DC is DC's Stargirl nu na dit derde en laatste seizoen echt een DC serie.

Dit derde seizoen van DC's Stargirl is alweer het laatste seizoen! Na drie spannende seizoenen komt het verhaal nu tot een einde. In dit laatste seizoen keert Starman terug uit de dood. Stargirl helpt hem om te wennen aan het leven in het rustige Blue Valley terwijl Starman haar helpt te trainen. Het derde seizoen zit vol met nieuwe geheimen om te ontdekken en met actie en spanning tot de laatste aflevering. Het derde en allerlaatste seizoen van Stargirl is zeker wel het beste seizoen tot nu toe dus zet je schrap voor een spannender, maar vooral ook realistischer verhaallijn.

DC's Stargirl
© DC Universe


We hebben in de seizoensfinale van het tweede seizoen kunnen zien hoe de helden de schurk Eclipso hebben kunnen verslaan. Na een moeilijk gevecht waarbij Courtney bijna de macht over de Cosmic Staff verloor, krijgt ze een tweede kans om samen met Sylvester te gaan trainen om volledige controle te krijgen over de staf. Ze hebben ons toen ook direct de nieuwe schurk voor dit laatste seizoen voorgesteld. In de slotaflevering krijgen we het Helix instituut te zien waar we Mister Bones leren kennen. We weten dus al wie we dit seizoen kunnen verwachten, maar wat zal hij brengen naar Blue Valley?

Sinds het tweede seizoen is de serie een sprong aan het maken richting een meer volwassen publiek, maar nog steeds wel familievriendelijk. De personages maken een enorme groei door waardoor de serie steeds interessanter wordt en meer diepgang krijgt. Wat begon als het kleine zusje van DC is nu na dit derde en laatste seizoen een echt volwaardige DC-serie geworden. Dit laatste seizoen kenmerkt zich als een moordmysterie. Het seizoen heeft een relatief rustige start, helden en schurken wonen samen in het dorpje Blue Valley maar de onrust is toch nog voelbaar. Iedere personage van de JSA gaat anders om met de aanwezigheid van de schurken, wat het verhaal en vooral de personages een realistisch gevoel geeft. Niet iedereen is hetzelfde en dat is goed terug te zien.

DC's Stargirl
© DC Universe


Het seizoen is zeer sterk door voornamelijk het realistische gevoel en de nieuwe richting waar het op gaat. Het voelt authentiek en nieuw, ook al is het al het derde seizoen. Het plot laat genoeg ruimte voor vragen open, het thema mysterie wordt goed gebruikt. Er zit een fijn tempo in dit laatste seizoen en hoewel natuurlijk niet alle vragen beantwoord worden, blijft er precies genoeg over voor een beetje eigen verbeelding aan het einde van deze serie. En mocht je nog niet genoeg hebben gehad na drie seizoenen DC's Stargirl, de dvd-uitgave bevat enkele deleted scenes voor wat extra kijkplezier.
Volg DC's Stargirl
Vorige aflevering
Chapter Thirteen: The Reckoning
Chapter Thirteen: The Reckoning
03x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
DC's Stargirl