Cowboy Bebop

8.2 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8.2 / 10
1seizoenen/26afleveringen/1998 - 2012 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19982012 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Cowboy Bebop is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 2 september 1998.

In 2071 heeft de mensheid zich (noodgedwongen) losgemaakt van de aarde en verspreid over naburige planeten en manen. De Inter Solar System Police (ISSP) kan het werk niet meer aan en heeft een systeem opgezet waarbij moderne premiejagers ('cowboys') tegen een beloning criminelen bij de politie afleveren. Spike Spiegel en Jet Black zijn twee van die 'cowboys'. Met hun schip the Bebop proberen ze genoeg geld te verdienen om in hun levensonderhoud te voorzien. Beide worden door hun verleden achtervolgd en met name de lethargische Spike kan na een traumatische ervaring in het verleden niet meer goed met zichzelf leven. Samen vormen ze een goed geolied team, maar het valt ze gewoonlijk niet mee om het hoofd boven water te houden.

De betrekkelijk rustige levens van Spike en Jet worden op hun kop gezet als ze opgescheept raken met een drietal onwelkome gasten: een vrouw (Faye Valentine, een wispelturige premiejaagster met geheugenverlies en een grote financiële schuld, die weigert zich aan anderen te binden), een hond (Ein, een Welsh corgi met onvermoede talenten) en een kind (Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV, een circa dertienjarige net diver en hacker). Spike, Jet, Faye en Ed zullen gedurende de serie met elkaar moeten leren omgaan en hun verledens onder ogen zien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Cowboy Bebop