Cowboy Bebop

8.2 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cowboy Bebop rechten gaan naar Netflix

In oktober zullen alle 26 afleveringen van de animeserie Cowboy Bebop te zien zijn op Netflix, aangezien de streamer de rechten op de originele anime heeft verworven.

Deze aankondiging komt weken voor de première van de live-action Cowboy Bebop- serie.De geanimeerde versie is geregisseerd door Shinichirō Watanabe, met scenarioschrijver Keiko Nobumoto, karakterontwerper Toshihiro Kawamoto, mechanisch ontwerper Kimitoshi Yamane en componist Yoko Kanno. De serie landde in 2001 op Cartoon Network's Adult Swim en werd een populaire animeserie die bekend staat om zijn actie, komedie en muziek.

Cowboy Bebop volgt Spike Spiegel (Kôichi Yamadera), Faye Valentine (Megumi Hayashibara) en Jet Black (Unshô Ishizuka) zij zijn premiejagers die werken vanuit het ruimteschip Bebop terwijl ze door het zonnestelsel reizen om criminelen te vangen. Hacker Edward, en een genetisch gemanipuleerde Corgi genaamd Ein, voegen zich later in de serie bij hen.De originele stemacteurs voor de animeserie keren terug naar Cowboy Bebop om een ​​Japanse dub te leveren voor de live-action serie, die op 19 november op Netflix in première gaat. John Cho schittert als Spike, Mustafa Shakir is Jet Black en Daniella Pineda is Faye Valentijn.

De live-action serie wordt geregisseerd door Alex Garcia Lopez en Micheal Katleman, met André Nemec als uitvoerend producent en showrunner.

Vanaf 21 oktober zal de anime Cowboy Bebop wereldwijd te zien zijn bij de streamer.
Vorige aflevering
The Real Folk Blues (2)
The Real Folk Blues (2)
01x26
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Cowboy Bebop