Country Comfort

7.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2021 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2021 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Country Comfort is een Amerikaanse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 19 maart 2021.

Wanneer haar carrière en haar persoonlijke leven ontsporen, neemt een ambitieuze jonge countryzangeres, genaamd Bailey, een baan als oppas voor een ruige cowboy genaamd Beau en zijn vijf kinderen. Met een geef-nooit-op-houding en heel veel zuidelijke charme kan deze newbie-nanny door de dynamiek van het gezin navigeren en de moederfiguur zijn die ze hebben gemist. Tot haar verbazing krijgt Bailey ook de band die ze mist in deze muzikaal getalenteerde familie die haar helpt om weer op weg te gaan naar het sterrendom.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Country Comfort - Eerste aflevering

4

Nieuws (5)

Netflix heeft ervoor gekozen om niet door te gaan met vier komedieseries namelijk The Crew , Country Comfort, Mr. Iglesias en Bonding .
za 3 juli
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
1 apr 2021
12
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
15 mrt 2021