COMEDIANS of the world

6.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
1seizoenen/47afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
COMEDIANS of the world is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 1 januari 2019.

In deze serie van stand-up comedy shows zijn 47 verschillende comedians te zien. In deze Netflix-special zijn comedians uit 13 verschillende regio's te zien, die 8 verschillende talen spreken. Martijn Koning, Soundos el Ahmadi en Rayen Panday zijn de comedians die voor Nederland 'uitkomen'.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 47

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie COMEDIANS of the world.

Nieuws (2)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28