Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Class krijgt bezoek van Doctor Who’s Peter Capaldi

Hoewel Doctor Who met de kerst 2016 een special krijgt en pas in 2017 zal terugkeren met het tiende seizoen is de goede Doctor zelf al te zien in de spin-off Class. Peter Capaldi zal een kleine cameo krijgen in de Doctor Who spin-off serie Class.

Capaldi zal als Doctor Who te zien zijn in de eerste twee afleveringen van het eerste seizoen van Class, die op 22 oktober in première gaat bij BBC Three. Class vertelt het verhaal over leerlingen van Coal Hill School die allen te maken hebben met hun eigen geheimen, angsten en verlangens. Dat terwijl ze een leven vol vrienden, ouders, huiswerk, seks en leed moeten leiden. De middelbare school waar ze op zitten is al sinds het begin onderdeel van het universum van Doctor Who. De prijs daarvan is dat de muren van tijd en ruimte rond de school dun geworden zijn; aan de andere kant van de muren wacht een moordlustig iets.

De omschrijving van het begin van eerste seizoen is als volgt: “Het jaar gaat van start op Coal Hill Academy en de studenten bereiden zich voor op het herfstbal. Maar als de school aangevallen wordt, moeten vier vervreemde studenten samenwerken om en te verslaan. En dit is pas het begin...”

Peter Capaldi speelde al in 2008 in Doctor Who, maar in 2013 nam hij het stokje over van Matt Smith. In het tiende seizoen krijgt Capaldi een nieuwe metgezel Bill (Pearl Mackie, Doctors).

Ga jij kijken naar de Doctor Who spin-off Class ?


Peter Capaldi
Vorige aflevering
The Lost
The Lost
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_tweemaalh
26 sep 2016 17:28 -
Ik ben hier heel benieuwd naar. De cast is relatief jong, en ze zeggen me weinig, maar Patrick Ness is zeker niet de minste schrijver. Ik ga het een kans geven!
Reageer
avatar_anonymous
26 sep 2016 17:40 -
Bij gebrek aan Doctor Who dit jaar, ga ik deze serie zeker een kans geven. Hoop wel dat ze de Doctor Who vibe kunnen overbrengen in deze serie en dat het niet te tienerachtig wordt.
Reageer
avatar_Dore
28 sep 2016 21:16 - 28 sep 2016 21:16
De slechtste Doctor ooit in de eerste 2 afleveringen belooft niet veel goeds. Maar wie weet wordt deze serie ondanks hem toch wat..
Reageer
Class